Tevredenheidsgarantie

De zeven pijlers van onze Tevredenheidsgarantie

Wij vinden het essentieel dat jij tevreden bent. Daarom geven wij een tevredenheidssgarantie.

1 Prijs

De prijs is inclusief alles. Dus inclusief kosten van de notaris, inclusief kosten van registratie bij het Centraal Testamenten Register (CTR) en inclusief btw. Alleen je eigen kosten (reiskosten naar de notaris bijvoorbeeld) zijn voor jou. Je betaalt één keer. Er worden geen onduidelijke extra kosten in rekening gebracht voor verschotten, registratie, administratie enzovoort. Geen addertjes onder het gras.

2 Veiligheid en privacy

Wij doen er alles aan om veiligheid en integriteit van de website en de door jouw ingevulde gegevens te waarborgen. De website wordt beschermd door het encryptieprotocol SSL. We gebruiken een beveiligde betaalomgeving van de Rabobank. Wij bewaren geen testamenten (dat doet alleen de notaris). Wij hebben geen toegang tot de persoonsgegevens en de inhoud van je testament en verstrekken die dus ook nooit aan anderen. Alleen de notaris heeft toegang tot de inhoud van jouw akte en jouw persoonsgegevens. Alleen als je op pauze klikt tijdens het beantwoorden van de vragen slaan we je antwoorden op de vragen tijdelijk op in een beveiligde omgeving zodat je er later mee verder kunt gaan. Alleen jij hebt toegang tot deze omgeving. We sturen je automatisch een heractivatielink per email zodat je binnen drie weken verder kunt gaan waar je was gebleven. Klik je niet op de link, dan wist het systeem na drie weken automatisch jouw gegevens. Nadat je je testament hebt aangemaakt, controleer je je antwoorden, maak je een afspraak bij een notaris van jouw keuze en reken je af. Nadat je hebt betaald worden jouw antwoorden, het door jou gemaakte concept- testament en een toelichting op je testament automatisch naar de notaris en naar jouzelf verzonden. Vervolgens worden alle persoonsgegevens automatisch gewist. Na het ondertekenen bij de notaris wordt jouw testament in de kluis van de notaris bewaard en registreert de notaris jouw testament kosteloos bij het Centraal Testamenten Register. Je krijgt zelf een gewaarmerkte kopie (afschrift) mee naar huis.

3 Kwaliteit

Onze notarissen werken dagelijks met onze modellen. Wij garanderen de kwaliteit van onze modellen en van het concept dat je via www.nutestament.nl maakt.

4 Bereikbaarheid

Als er iets niet duidelijk is, laat het ons meteen weten en we lossen het op. Heb je een vraag bel of email ons dan. We proberen je zo goed mogelijk te helpen. We brengen niets in rekening als je ons belt (normaal beltarief) of mailt.

5 Wijzigen

Als je voor je testament hebt betaald en je wilt je antwoorden wijzigen, stuur ons dan direct een mailtje. Doe je dit minimaal drie werkdagen (ma. t/m vr. exclusief feestdagen) voor de dag waarop de afspraak bij de notaris is gepland, dan is het wijzigen van een gegeven antwoord en het eventuele verzetten van de afspraak kosteloos. Als je één werkdag voor de dag waarop de afspraak bij de notaris is gepland een gegeven antwoord wilt wijzigen, dan kan de notaris 100 euro in rekening brengen. Hij heeft de akte namelijk al gemaakt. De notaris kan ook beslissen om geen extra kosten in rekening te brengen. Wil je een gegeven antwoord wijzigen als je bij de notaris bent, dan zal de notaris op dat moment beslissen of dat mogelijk is (kleine wijziging) of je doorverwijzen voor maatwerk (grote wijziging). Als de wijziging komt doordat je op de website onjuist bent geïnformeerd, dan annuleren wij de akte, krijg jij je geld terug en betalen wij de kosten die de notaris tot dan toe heeft gemaakt.

6 Annuleren

Als je je bedenkt en van je aankoop af wilt zien, dan krijg je je geld terug mits je tijdig annuleert. Je annuleert tijdig als je annulering minimaal drie werkdagen (ma t/m vr en exclusief feestdagen) vóór de dag waarop de afspraak bij de notaris staat gepland door ons per email is ontvangen. Als je annulering één werkdag vóór de dag waarop de afspraak bij de notaris staat gepland door ons wordt ontvangen dan brengen we 100 euro in rekening ter compensatie van de door de notaris gemaakte kosten. Annuleer je op de dag van de afspraak of verschijn je niet op de afspraak dan kunnen we je aankoopbedrag helaas niet retourneren. Neem in die situatie wel altijd contact met ons op (wij hebben jouw gegevens niet). Afhankelijk van de situatie kunnen we misschien wat regelen met de notaris.

7 Missie

Wij vinden dat iedereen voor een redelijk bedrag zijn testament moet kunnen opstellen om daarmee de belangrijkste zaken voor nabestaanden te regelen. Ben je tevreden? Dan is onze missie geslaagd. Ben je niet tevreden, laat het ons meteen weten zodat we het kunnen oplossen. Wij willen alleen tevreden klanten. We scoren 8,9 uit 10 op basis van meer dan 500 reviews en 99% Van onze klanten beveelt ons aan. NuTestament, goed voor elkaar.